A workshopon bevezetünk a bonbon készítés rejtelmeibe, és megmutatjuk, hogyan és milyen eszközök segítségével tudod otthonodban is elkészíteni egyedi bonbonjaidat. A legkiválóbb minőségű belga csokoládé alapanyaggal dolgozunk. Megmutatom, hogyan tudsz othhon is csokoládét temperálni, majd a bonbon öntést tanuljuk meg, végül csokoládé ganache-t készítünk, amellyel megtöltjük a bonbonokat. Ezzel a különleges és egyedi bonbon díszítési technikával olyan bonbokat készíthetsz, mely nemcsak ajándékba, hanem akár torta dekorációnak is kiváló.
A Tortamesék workshopokon:
- a részvételhez nincs szükség előképzettségre, bátran jelentkezhetnek kezdők is,
- nem kell magaddal vinned semmit,
- minden eszköz és alapanyag rendelkezésedre áll a workshop ideje alatt,
- a workshopról részletes jegyzetetkaptok, mely tartalmazza a receptet is,
- minden praktikát hazavihetsz.
A Tortamesék egy családi vállalkozás, amit egy anya-lánya páros vezet:
Bódi Beáta közel 10 éve foglalkozik a díszítő cukrászattal, majd annak oktatását is elsajítította. Nagy örömforrás számára, hogy workshopjaik által nemcsak háziasszonyok, hanem hobbicukrászok fejlődőséhez is hozzájárulhat.
Lánya, Bódi Cynthia édesanyjától sajátította el a díszítő cukrászat alapjait, és szerzett gyakorlatot benne. Folyamatosan nyomon követi az aktuális trendeket, és ennek megfelelően építi fel a workshopok tematikáit.
Várunk szeretettel!

